Ingen snö... Punka på dunken.

*suck* Det finns ingen snö i dag. Ja som hade hoppats på att få träna lite mer med pulkan. Visst kan ja koppla pulkan men hur svårt blir inte det att dra i gräset då? Så jag tog fram dunken. Fyllde på med vatten. Ställde på vågen å den visa 2,5 kg. Fundera lite å hitta en gammal kedja som vi har använt till cykel lås. Hänglåset va kvar så ja la kedjan runt handtaget på dunken å låste ihop det med hänglåset. Kanon tänkte ja. Tar dunken, linan å trasslar in badboll i selen. Han blev jätteglad då ja tog fram selen. Ut på gräsmattan, släpar dunken brevid mig så han får höra den lite å sen kopplar på honom å börjar gå. Den vägde lite för lite för att kunna spänna ut selen ordentligt men vi gick ändå. Vi fuska å gick på assfalt då han ska bara sniffa hela tiden när vi går på gräs. 4 gånger kissa han i selen å ja nejja han. MAN FÅR INTE KISSA I SELEN. Ändå rasta ja honom innan. Hoppas att han lär sig snart att man inte får göra så i selen.

Vi knalla på en bra bite i dag. Vi va nog ute å konka på dunken i ca 20 min. Då hade vi mycket start/stopp träning oxå. I dag va han inte lika duktig men ändå va han jätteduktig. Ibland ville han inte sitta, ibland ville han inte stanna kvar men ändå va han duktig å när han gjorde "fel" neja lite lätt å visa va det va ja ville. Han är inte så gammal så ja är inte så hård. Han har börjat fatta att man inte ska rycka så mycket i starten. Eftersom det blir så otroligt mörkt fort ute nu blev det bara en massa foton å ingen film. Sorry.




Det tråkiga med att släpa en plastdunk på assfalt som är grusat är att det blir PUNKA. När vi kom hem igen så lossa ja han så han kunde kissa lite å då såg ja världens PÖL på backen. Då hade det gått hål i dunken. Så han har ju inte släpat på dessa 2,5 kg hela tiden. Ungefär hälften hade runnit ut *suck* så nu ska ja komma på nått annat å kom på att det finns ju massa grus ute, så ja ska ta å sopa ihop en gög med grus från våran gata å torka, sen hälla i dunken. Sen ska ja väga den å se om de går att få i 3 kilo i dunken. Funderar även på att tejpa den med silvertejp men då väsnas den nog inte så mycket å va e vitsen då med skrammelträningen i början? Annars får han släpa på dunken fast det är punka. En sån dunk är ju inte svår att få tag på. Finns på ICA, gäller bara att dricka upp all saft som finns i den innan man börjar träna. Har ett par sånna dunkar men bara en med lock, vete fan vart locken är bara. Nu ligger han å sover som en lock. Han är så trött, å ja e så glad att det gick bra. Men ja tror att han är lite rädd för skrammlet från dunken då han gärna vill gå upp i snabbt tempo. Men han är en hund som älskar att jobba fysiskt å långa raska promenader älskar han så han kanske tycker det är kul. Vi varva med att han fick gå löså i det tempo han ville med lungt tempo med mig i "fotgående" å så lite start å stopp....


Kommentarer
Postat av: MOA

HEJ vilken fin hund du har jätte söt ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0