Några grejer från REDOG har kommit.

Jag har bestället en massa konstiga saker till badboll från en sajt som heter Redog. Det är ett företag som har specialiserat sig på rehab till hund/häst/männsika. Jag har beställt 4 st Viktmanschetter, ett täcke, en bok om streching å massage, två handleds skydd till mig å två fotleds stöd till mig. Nu fick ja mitt första paket från dom. I paketet va det bara Viktmanschetter å handledsstöden. Men va besviken jag blev. Viktmanschetter trode ja det skulle följa med vikter till, iallafall så tolka ja det så på sidan. Men så va det inte utan man ska stoppa i egna PENGAR! Ja vanliga mynt.

Ja mätte badbolls ben å beställde den storlek som skulle passa honom å det blev då medium men de passa ju inte alls! Dom passa ganska bra i bak men va lite för små. Tar ja på han dom på frambenen så sitter dom jätte spänt å ja är lite rädd för att de ska stasa benen på honom. Så ja ska sy egna för det va en mycket simpel konstruktion å ja tyckte det inte alls va vårt dom pengarna. 98:- styck. För det borde det väll ha föllt med vikter? Ja ska sprätta isär dom två som inte passar å sno måtten å karborrebanden från dom. Ja ska visseligen förlänga dom lite.

Ja tog på han dom i bak å så gick vi en promenad å ja trode han skulle sprattla som en katt som blev blöt om tassarna men han reagera knappt. Han lyfter visseligen tassarna liiiiite högre men kan inte påstå att de märks. Nu har han inga vikter i för vi har inga mynt hemma *rådnar* Vi handlar alltid med kort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0