I dag har vi dratt med pulka


I dag har vi testat att dra lite vikt bakom badboll å hans nya sele. Jag tog en hink å knöka den full med snö. Det är tur det är kramsnö så det gick att packa riktigt hårt. Eftersom ja inte vill att han ska bli skadad eller så å inte dra för mycket nu i början vägde ja hinken med snö. Så fram med vågen från badrummet å ställde hinken på. 4,5 kg exakt fick ja i. Ja tänkte att hoppas detta räcker för att spänna ut selen så han inte slår i bakbenen i pinnen. Men ja la hinken i pulkan, koppla på honom. Han va inte så jätte förtjust i pulkan i början då ja släpa pulkan bort till gräsmattan. Vara bostäder har ju plogat å sandat å det ville ja ju inte att han skulle dra i. Det väsnas ju jävlar. När ja koppla på pulkan på honom så drog vi lite. Ja gick brevid å han kolla några gånger på pulkan å sen hade ja fullt upp med att stoppa honom från att spåra. Dom får ju inte spåra, kissa/bajsa i selen. DOm får ju inte bry sig om nått. Inte göra nått utan vara helkonsentrerade på att dra. Å alla vet nog vid detta laget att min camera ÄTER batterier så det blev tre korta filmer å tre kort. Korten ska ja greja lite med å filmerna laddas upp.

Som ni kommer att se så är han inte så duktig. Han får megafnatt i första filmen, hittar nått jättesniffegott i andra filmen å får fantt i tredje filmen Å sniffegotti. Men va gör de. Ja neja han lite försiktigt så åter till dragen.

Vi träna start å stopp å han va så duktig. Han jobba så fint. Han rycker lite i starten men det får vi jobba vidare på. Han stannar fint å väntar på PUCH som vi har som drag komando. VI har ju visseligen fuskat med drag komandona så vi har tränat utan sele då vi vänta på att den skulle komma till oss.

Bilderna:



Filmerna:

Första draget:


Andra draget:


Tredje draget:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0