Inte hunden som behöver lugnande utan jag...

Det är många som har smällar rädda vovvar å i dag är det ju en mardröm för många hundar å hundägare. Jag har själv suttit i den sitsen. Lexi va extremt rädd för smällare å andra nya ljud. I 2 å ett halvt år fick hon leva innan hon gav upp. Hon dog på op bordet den 21 november i år.

Nu har jag ju badboll. Han är 9 månader. Han har inte reagerat deräkt på smällarna. Ute strunta han i dom även om de va lite större smällare, tjutisar. Han sluta visseligen att sniffa på en fläck då vi va ca 15 meter från ett smatterband å kolla men sen va de bra. Nu smöller dom i intervaller å ja kommer få en hjärtingfarkt innan de nya året kommer. Varje gång de smäller får ja ont i bröstet å blir stel. Väntar på att de ska komma en hund i 200 km/h ylandes å skrikandes, men de kommer ingen hund inte än iallafall. Kollar då å då till honom där han ligger men inte ser han ut som att han hör dom eller vet om dom. Klappar på honom lite för att känna om han skakar men inget.

Nu börjar det närma sig 12 slaget så han har fått ett märgben som han jobbar med för fullt. Han ligger i buren å tuggar (buren är ÖPPEN). Gubben sitter ca 1,5 meter ifrån honom å spelar spel på datorn eller va de. Ja är i tv rummet å kollar på världens tråkigaste fil på kanal 5. Han slutar tugga då de smäller men återgår så fort de tystnar.

Är det nån mer i min sits?
Är det bara ja som kommer få hjärt stopp innan nyår?



Badboll bryr sig inte om smällarna, jo han moffa på en nu men annars skräpar han i dom, vi har mörklagt fönstren å tv:n är på, har jättehög volym, visseligen blir de ju inte så hög volym i sovrummet men de e ja som är rädd å inte badboll. När vi va ute smällde det i ett. Vi gick en lång runda då det va ljust å han skräpa i dom då oxå. Vi får inte plats me den bamse buren i tv rummet för den tar upp halva rummet (nästan) å då kommer vi snubbla över honom i stället... HAHAHAHA..... Nu har han hört en smällare som man skulle skälla ut så nu ligger han i buren å moffar... Ser så söt ut.... Å nu tuggar han benet igen.... När de blir större smällare sen ska gubben spela musik i sovrummet å tv:n på med högre volym. Än så länge är de bara tjutisar, mini poffar å smatterband....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0