Skrammel träning.

I dag så körde vi inte på så hårt med träningen. tänkte bara ta å skrammelträna lite. Så klart fick ju kameran lite släng av influensa eller nått för allt blev bara suddit. Å ja e ingen hejjar på photoshop men lyckades iallafall fixa två kort. Även filmen blev ju så klart suddi. Men det får duga!

Hur gick det då? Jo han kissa inte iallafall. Det är ju ett plus. Han sniffa sig så klart men de går snabbt att avstyra nu när ja kommit på hur ja ska göra. Han brydde sig inte alls om att det hängde en massa småkedjer bakom honom å inte alls att det va så nära han. Vi har ju bara dratt med ca 3 meter lina å sen haft på grejerna, I dag tog ja ett kedjekoppel som ja koppla på han. Va det vägde vet ja inte alls då den dumma vågen inte ville visa det. Att köpa en digital badrumsvåg som ska vara så nogran funkar ju inte alls men det va under 2 kg allafall. Vet att den visar om det är över 2 kg. Ska rota mer i skåpen efter kedjer så ja får på lite tyngd så han slipper sparka i pinnen hela tiden.

Eftersom alla kort blev jättekassa är dom så klart kassa här oxå. Men om ni vill får ni jättegärna hjälpa mig å snygga till dom. Bara att fråga. Filmen e oxå suddi å om du kan får du gärna fixa den oxå....




Såg att det blev väldigt häftiga spår i backen efter oss.... Kolla själv:



Å så klart FILMEN!


Kommentarer
Postat av: ERIK

nej det är verkligen inte bara du, jag älskar herry potter filmerna :D

2008-12-15 @ 17:57:33
URL: http://eerikandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0