Våran lucianatt..... Ja fick blåsa

Tja, det skulle tydligen vara bra drag i Lidköping i kväll. Så vi planera att åka ner å kolla läget. MEN först va ja bara tvungen att kolla färdigt på harry potter. JA hade ju inte sett just den filmen. Men när filmen väl va slut så snygga vi till oss lite å gick till bilen. In med badboll i skuffen å i med backen å sen iväg. Att åka till Lidk va ju inge bekymmer. Åka å kolla läget å det va ju hur lungt som hellst ju. Fick för oss att rulla ner till ickuben å kolla, å när vi kom dit så hödre vi en bil köra på varvstoppet. Å vips kom det en multifärgad 740 på brecaas. Hahaha, den bilen vet ju vems det är. Så vi rulla upp på gräsmattan å ja hala fram cameran. DÅ ja bara har en pocketcam så blir det ju inga bra bilder alls men lekte lite me dom få inställningar som fanns å några kort blev det.




Men när vi stog där å kolla på dårfinken som åkte brecaas så kom han på varvstoppet igen på troligen 2:ans växel. Vi tror att han hade pajjat skrället. Antinge hade han smällt kopplingen eller så va de nått annat som haverera som tex låda. Vi hade skoj i allafall. Vi börja förfölja dom för ja vi tänkte att dom får la motorstopp snart å då behöver dom hjälp. Men dom försvann fortare än lönen på kontot. Jaja, rullar in till stan igen å kollar in va folk gjorde där. Hände inte så mycket. Ner till shell å handlar dricka å funderar på va vi ska hitta på nu. Så vi rullar ner till Origo å ner till skogen å rasta badboll. Gubben har under dagen fixat så ja har dimmljus på bilfan. Så ut med badbollen så han får kissa å gubben fick för sig att fotta bilen. Gnäller över att det inte blir "bra" då det är två ljusstreck. SÅ ja tar över kameran å fottar fronten på den extremt fula volvon vi har som vinterbil. Å så klart skulle ju badboll vara med oxå. Så här kommer ännu en drös med onödiga kort.


Så klart när man har vart i skogen så blir ju bilen skitigare än va den va innan å vi mötte en lastbil på väg ner till skogen. Så upp till tappen igen å tvätta ruter. När vi är där så rullar en harry haffa in som köper korv med bröd å dricka. Vi rullar där ifrån efter gubben tvätta färdigt. Rullar ut å ner till torget, ser samma harry haffa komma på en tvärgata å rullar förbi. VI tar stora vägen ner till stat å tänkte kolla läget. Å gissa vem som dyker upp i häcken på oss? Jo harry haffa! Jaja tänkte ja, har laglig bil å allt är enligt reglementet så va har ja att vara orolig för. Dom följer oss å rätt som det är blir det disko bakom bilen. Bara att blinka in å stanna. Letar rätt på den rosa lappen med mitt namn på å vevar ner rutan. Polisen, en snygg ung herre frågar hur de å så. Han frågar om de e gubbens bil å han svara JA! Då berätta polisen att det står i deras dator att han inte har körkort så dom trode dom skulle få fånga en bov. MOHAHHAHAHA vilken nit. Så han langa fram blåsmackapären å ja blåste grönt. Man kan inte bli full på en coca-cola zero iallafall. Denna polis som kom fram å prata me oss va samma polis som hjälpte mig förra sommaren då ja fick en blomkruka igenom bakrutan på min jänk. Badboll blev en tornado som kunde pipa. Polisen blev impad av badboll men tyckte han va lite tanig, för dåligt musklad då berätta ja att han bara va 8 månader å vi precis har börjat me WP. Polisen blev nyfiken å ja berätta av de va å då börja han diskutera med sin kolega som syna bilen om den nya sporten med hunden osv. Han undra oxå varför vi va i Lidk då berätta ja att vi va ute å körde in hunden så han vande sig att åka bil. Badboll stog i skuffen å vråla efter polisen att han skulle komma bak å klappa på honom. Efter de så tröttna ja börja rulla hemåt. När vi kommer ut på 187:an så svänger en 740 sedan ut framför oss å denna börja ja följa så ja kom upp närmare för att se vem det va, då öka den tackten å ja efter, va uppe i 140km/h å de va skoj, men han fuska å svängde av i Järpås. Så de va ju bara att dra ner på tempot å rulla lagligt igen. Nu e vi hemma å ja e såå trött....

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0