Om inget vet så är det tisdag

Jag satt å skrev igår till Hardcoreherness om att ja ville beställa ett koppel oxå. För det som hände igår får inte hända igen. Ja satt å sökte i nästan 3 timmar efter ett bra koppel som skulle hålla å när ja hittar det så är det ruskigt dyrt. SÅ ja skrev till dom å fråga va dom ville ha för ett koppel å då fick ja svar. Ja ville ha ett 25mm men dom rekomendera ett 40mm. Ja har små händer å väldigt dåligt grepp. Men dom har en fiffig uppfining på deras koppel. Dom har ett handtag nere vid haken så ja tror att ja skulle kunna ha ett 40mm. Ja frågade oxå om de kunde stoppa i en ring oxå vid det övre handtaget å det skulle hon fixa. Ja tror dom syr på det precis innan handtaget. Det blir ett svart koppel. Man kan brodera på 40mm men ja vet ju inte om ja kan ha ett så brett koppel än å då vill ja inte ha nått bryd på. Men när ja prata med henne så fick ja reda på att killen som skulle posta halsbandet glömde bort det. Så hon sa det att hon kunde sy upp koppel igår kväll å skicka det med halsbandet. Å det bästa med detta är att ja får kopplet GRATIS! Å ja är så glad över det. Hon skrev det att ja får kopplet för ja har köpt selen å halsbandet. Hon är så otrligt snäll. Dom svara inom ett dygn när man skriver till dom å dom är så trevliga å förklarar så bra för en. Jag e dyslektiker å det kanske ni har märkt i texten.

När ja va ute med Badboll förut så va han lite stel i vänster MEN ja tyckte han halta på höger nu. Ja tror att han har växtvärk. Han är vinglig som attan ibak så ja tror att han har börjat att växa igen. Han va lite varm på knät men inte så mycket som han va igår. Blir han inte bra till måndag nästa vecka så beställer ja en tid hos veterinären. Jag får ju mina pengar på måndag den 19.

Kommentarer
Postat av: alexandra

Hej du badbollen!

Nu blev det ju ingen ring under handtaget eftersom jag inte gjorde ett dubbelt i 25mm men du får testa det du får och se om det fungerar, annars får vi fixa nått annat;-) Lycka till me posten idag!

2009-01-14 @ 12:16:52
Postat av: Linnea Malivéz

Ha en bra kväll! :)



Kram

/LM

2009-02-08 @ 01:00:06
URL: http://twistandshine.blogg.se/
Postat av: Nicole

Fin hund :)

2010-02-17 @ 18:09:28
URL: http://nicoleochalfons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0