Swebank KRÅNGLAR med MIG!

Jag har best en massa fina saker till badboll. Som om han inte har fått nog med fina saker av matte å husse. Så klart han ska HA mera! Alla mina hundar har fått ett koppel å ett halsband från hansbosport. Hansbo sport är ju en grosist å ja som privat person får inte handla där för ja har inte något företagsnr. Så ja tänkte vara smart å slippa be något företag att beställa hem å bet en massa extra så ja sökte på namnet på kopplet från hansbo sport. Å då kom ja till en internet shop som heter ID Brickor! Dom va väldigt billiga på hansbo sports koppel å halsband å de hade bara hansbo sports läderkoppel å halsband. MEN De va svinigt dyra på ID brickorna. Vill man ha snygga å BILLIGA ID brickor ska man beställa dom från LR Design. Dom har otroligt snygga grejer, snabb leverans å en snabb länk när man bet i förskott som går raka vägen in till swebank. Hur de e för nordea vet ja inte. Det skiljer nästan 20 kr på brickorna å frakten. tror det är 6 kr/frakt från LR Design å de va dyrare på ID Brickor. Ja har best MÅNGA gånger från LR Design å det har inte bara vart ID brickor utan även en nr skylt till kompisen som är rullstolsbunden å kallas för hjulben. På skylten står de hans födelsedata å så klart HJULBEN! Den e skitläcker. Ska kolla om ja kan fixa foto.

Lexis koppel va ja tvungen att kasta då en av omplaserings katterna inte va rumsrena kissa lite på det. Både Lexi å Tyson fick bruna som va mönstrade men hundarna i sig va ju svarta så de skulle ju inte synas om ja köpte svart till dom. Badboll fick svart för han är ju brun. Sen köpte ja en karda som va till korthåriga hundar å ja valde förskottsbetalning så man slapp den extra utgiften man får på postförskott (ca 250:- MER) Å nu har ja fått "fakturan" på mailen å skulle logga in på SWEbank å betala så ja åter igen kan gå å hata posten för ja inte får mina grejer när JAG vill HA dom. Inte för att posten gör fel utan ja som är för otålig å hatar att vänta.

Tar fram dosan å surfar in på www.swebank.se å klickar på logging. Först får man skriva sitt person nr å sen klicka på nästa å då får man en kod man ska slå in på dosan som man startar med en pin kod. Ja skriver in koden på dosan å får en annan kod tillbax som ska skrivas in som svar på den koden som står på sajten. Skriver i koden å klickar på nästa år får upp denna förbannade jävla sida! Va fan menar dom med detta? Går ut på ett forum som ja brukar hänga på som handlar om hundar å forumet heter vovve.net å ställer en fråga om det är fler som har problem med att logga in å gissa vad?!? Det är de. Det är alltså inte bara ja som har problem med den förbannade jävla SWEbank. Innan de bytte över å hetter föreningssparbanken skaraborg va de aldrig några sånna här bekymmer. Ja blir så piss. Ja som vill betala dessa grejjer till honom så ja kan störa mig på posten vilket ja tycker är otroligt kul. Kom på något annat att störa sig på så kan vi bilda klubb eller stör du dig oxå på posten?

Kommentarer
Postat av: Eric "Hjulben" Andreen

Tjo! Så var min tjusiga stol på bloggen med...Vackert, vackert... God fortsättning på det nya året :)

2009-01-02 @ 02:16:36
URL: http://www.hjulben.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0